Добрев обясни, че докато Бойко Рашков е бил министър, преписките

...
 Добрев обясни, че докато Бойко Рашков е бил министър, преписките
Коментари Харесай

Добрев към Петков и Василев: Ще лежите, ако Павлов оглави МВР

 Добрев изясни, че до момента в който Бойко Рашков е бил министър, преписките против съпредседателите на " Продължаваме промяната " са били " прибрани в чекмедже ". " След идването на служебния министър нещата се задвижиха ", заяви  Добрев. Изказването му бе по време на разискването на проектокабинета " Габровски "
Според него точно затова Политическа партия не желаят Павлов да бъде министър на Министерство на вътрешните работи. " Препоръчвам ви да не атакувате Павлов, тъй като той е очевидец против вас. Ако стане министър, вие ще лежите ", разгласи Делян Добрев.

Веднага по-късно думата изиска и самият номиниран за министър Николай Павлов.

" Преди една година Кирил Петков и кръг от хора сътвориха една гигантска неистина - по какъв начин управлението на " Булгаргаз " и аз сме спрели азерския газ. Това беше тиражирано и отвън рамките на страната, с цел да бъдат отхвърлен от служба. И да дойдат медиаторите, които заграбиха стотици милиони левове на гърба на българския консуматор ", разгласи Павлов от парламентарната естрада. Сега те и техните политически настойници треперят, тъй като ще бъдат разобличени и ще им бъде потърсена сметка. Страх ги е. След нашето премахване " Булгаргаз " е натрупал 1.2 милиарда лв. задължения ", добави още той, представен от " Дарик ".

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР